Лляний одяг

Як і з чим носити льон восени?

Класичний лляний бежевий тренч чудово поєднується з будь-чим у вашому гардеробі: зі спідницями, сукнями, джинсами, штанами тощо.

Якщо оберете для плаща яскраву тканину – будете суперстильні. Дизайнери, до слова, рекомендують total-look: коли всі предмети образу в одному тоні і навіть з однієї тканини. Тому сміливо купуйте трохи більше льону, ніж потрібно: обов’язково використаєте.;)

Брючні лляні костюми не поспішайте ховати в шафу до наступного літа. Якщо одягнете під низ тонкий гольф чи светрик – буде дуже актуально. А найсміливіші можуть носити лляні штани навіть з пуховиком.

Джинси, шкіряна куртка і лляна сорочка – ідеально для прогулянки. До слова, коли будете у “Світі Льону” обов’язково спитайте про льон для сорочок: у нас просто нереальний вибір. А на дотик тканина така… ммм… Вашому тілу точно сподобається.

Стилісти радять восени краще надавати перевагу кольоровому льону. По-перше, він чудово поєднується з верхнім одягом і светрами. По-друге, восени чомусь найбільше хочеться, щоб все навколо було яскраво-кольоровим.